Testemonials​

Udtalelser fra vores patienter​

"Jeg er dybt taknemmelig for, at Anne og Marianne findes. Flere gange har de reddet mig op til en koncert, hvor jeg havde øvet mange timer med hold i ryggen til følge. Langsigtet har de begge rådgivet mig i forhold til bedre siddestillinger, valg af seng og stol og redskaber til øvning. De har lært mig at passe bedre på min ryg, som er udsat efter mange års arbejde som kunstner. Anne og Marianne har ikke bare fikset mig, når det var galt med ryggen – de har også taget den gode samtale om hvordan min egen indsats kunne forbedres, så jeg kunne belaste ryggen mindst muligt under de mange timers intense træning, som er nødvendig før en koncert."


Majbritte Ulrikkeholm
Sange, forfatter og underviser

"Hele mit arbejdsliv har jeg haft brug for kiropraktorbehandling - primært på grund af de belastende arbejdsstillinger mit job som jordmor har udsat mig for gennem mange år. Senere, da jeg tillige arbejdede som zoneterapeut, har jeg kunnet henvise forældre med nyfødte til Kiropraktisk Klinik Nørreport, hvis der var skævheder/spændinger jeg ikke selv kunne løse op for.

Alt i alt kan jeg kun anbefale Marianne på det varmeste."  

Vibsen Uldall Schmidt

T.K.Z. zoneterapeut/jordemoder

"Jeg spiller ishockey på eliteplan og kommer tit til skade, derfor går jeg fast til behandling hos Marianne - det virker for mig - kan kraftigt anbefales!"

Patrick Heckmann

Studerende og eliteishockeyspiller

Kiropraktisk Klinik Nørreport   •  Nørregade 40 5. sal, 1165 København K  •  CVR: 12876637

Ring for tidsbestilling: 33 13 16 13  •  E-mail: kiropraktisk@rygbehandling.nu

Læs cookiedeklaration her