Hoftesmerter

​Behandling af hoftesmerter og iskias

​Plages du af hoftesmerter? Så er du kommet til det rette sted. Vores kiropraktor kan nemlig tilbyde en effektiv behandling af dine smerter, og vores klinik er centralt beliggende ved Nørreport i København, tæt på blandt andet Frederiksberg, Nørrebro og Vesterbro.

​Om iskias og behandlingen

Iskias kan skyldes mange ting som låsninger i lænd og bækken, spændte muskler, hofteproblemer eller diskusprolaps. Symptomerne kan variere meget, men er ofte jagende smerter, der stråler fra lænden til balle, lår, læg fod og tæer. Der kan være følelsesløshed eller stikkende, snurrende og eller sovende fornemmelser i benet, ligesom man kan have nedsatte kræfter i det pågældende ben og fod.​

Kiropraktisk behandling og effekten heraf afhænger af årsagen til iskiasirritationen, men er generelt rettet mod at normalisere bevægelsen i led og muskler med forskellige led frigørende behandlinger samt instruktion i relevante øvelser, meget ofte med godt resultat.

​Kontakt os og bestil tid til behandling af dine hoftesmerter

Du er altid meget velkommen til at kontakte os på telefon 33 13 16 13 for at bestille en tid til behandling af hoftesmerter eller iskias, eller du kan skrive til vores e-mail kiropraktisk@rygbehandling.nu, hvis du har nogle spørgsmål.

Vi glæder os til at høre fra dig!​

Kiropraktisk Klinik Nørreport   •  Nørregade 40 5. sal, 1165 København K  •  CVR: 12876637

Ring for tidsbestilling: 33 13 16 13  •  E-mail: kiropraktisk@rygbehandling.nu

Læs cookiedeklaration her