Nakkesmerter og hold i nakken

Bestil tid hos os, hvis nakken gør ondt

​Nakkesmerter kan komme snigende eller opstå pludseligt og gøre det umuligt at bevæge sig eller kunne tænke. Det kan være alt fra lidt nakke stivhed og små ubehagelige jag i nakken til voldsomme og ulidelige smertebølger.

​Nakkeproblemer kan ofte også medføre andre symptomer, såsom hovedpine, skulderproblemer, albuesmerter og føleforstyrrelse i fingre.

Der kan være mange årsager til at lide af nakkesmerter- og ofte er en pille ikke nok til at blive smerten kvit.

Hos Kiropraktisk Klinik Nørreport, tæt ved både Vesterbro, Nørrebro og Frederiksberg i København, har vi stor erfaring og succes med behandling af nakkesmerter.

Oftest findes der enkle og harmløse årsager til nakkeproblemet, som vi kan afhjælpe. Nakke- og skulderspændinger kan stamme fra overbelastninger, forkerte siddestillinger, dårlige arbejdsstillinger, træk for eksempel i fly, stress eller mere traumatisk påvirkninger som fald eller biluheld (piskesmæld).​​

Vi behandler dine nakkesmerter

Når du kommer ind med nakkeproblemer hos os, sørger vi for at skrive journal, foretage en neurologisk undersøgelse og eventuelt røntgenfotografere. 

Vi analyserer de mulige smertekilder og tilrettelægger derefter den rette behandling mod problemet, så du kan se frem mod en hverdag med fuld bevægelighed og ingen smerter. Undlader du at gøre noget ved nakkeproblemet, bliver det ofte blot værre, og kan ende med at blive kronisk.

Kontakt os for at bestille tid til behandling

Lad ikke nakkesmerter ødelægge din hverdag og din livskvalitet. Kontakt os på telefon 33 13 16 13 og bestil tid allerede i dag eller skriv til vores e-mail kiropraktisk@rygbehandling.nu, hvis du har nogle spørgsmål. Vi glæder os til at hjælpe dig!​​

Kiropraktisk Klinik Nørreport   •  Nørregade 40 5. sal, 1165 København K  •  CVR: 12876637

Ring for tidsbestilling: 33 13 16 13  •  E-mail: kiropraktisk@rygbehandling.nu

Læs cookiedeklaration her